BejelentésAngyali fények
Másként mint mások!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Üdvözöllek a honlapomon!

„Mikor minden sötétségbe borult, egy fény jelent meg az égen és egy hang szólt mostantól minden rendben , megvédelek téged.”

/Ismeretlen szerző/


Üdv nektek fénytestvérek!

Először is nagyon örülök neki hogy megtekinted a honlapomat. Az angyali szférákból kaptam utasítást ennek az oldalnak a létrehozására, és tudom hogy egy fontos munka kezdődik most a számomra és számunkra.

Sok munkát és időt fektettem ennek a honlapnak a kialakításába de úgy érzem megérte. Segítséget szeretnék nyújtani tudásommal és képességeimmel másoknak...Alapvetően minden probléma egyszerű csak meg kell találnunk a megoldást .A korom ellenére nagy tapasztalattal rendelkezem de erről a történetről a Rólam menü pont alatt olvashatsz. Másrészt azért készült ez az oldal hogy összeköttetésbe kerüljenek más spirituális gondolkodású emberek. Szeretném ha mindenki választ kapna a kérdéseire és megfelelő segítséget kapna a problémái megoldására.
Új információkban és új tanításokban részesüljön. Nos a munkám elkezdődött várom kérdéseiteket, téma ajánlataitokat, meglátásaitokat.


Üdvözlettel: Angyali fények.Keresés a honlaponLinkek


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!